HTML

Melltartó blog

Minden ami fehérnemű itthonról és a világból. Ez a ruhadarab ugyanúgy nélkülözhetetlen része a ruhatárnak, és aki kicsit is ad magára, annak nem mindegy, hogy mit visel. Már nemcsak kényelem és a komfortérzet számít, hanem hogy trendi is legyen. Már aki láthatja. ;)

Utolsó kommentek

Melltartó blog RSS feed

Mire figyeljünk, amikor melltartót választunk?

2010.03.02. 17:50 DonatellaDonna

Néhány fontos szempontot említenék most itt meg.

- Talán a legfontosabb hogy a melltartó legyen kényelmes . A pántok ne legyenek túl feszesek, illeszkedjenek a testhez , ha túlságosan keskeny a pánt akkor bevágja a vállunkat ezen könnyedén segíthetünk egy vállpárnával.

- A JÓ melltartó mindenhol JÓL tart. Ez a legegyszerűbb megfogalmazás ebben benne van minden. A jó tartás elengedhetetlen feltétele hogy kellően széles de főleg erős anyagból készüljön a háta, az oldala na és a pántja. Ha ez megvan akkor biztosan egy kényelmes melltartó birtokosai vagyunk.

- A mell tartása melett kisebb vagy nagyobb mértékben emelnie is kell a mellet egy csodálatos dekoltázs érdekében. Ami pedig garantáltan mágnesként vonza a  férfi szemeket.

- A melltartó választásakor miníg használjuk valamilyen melltartó méretkalkulátor táblázatot ezzel nagyon könnyen és nagyon jól be lehet lőni a jó méretet. Csak kettő mérés egy centivel ami minden háztartásban fellelhető.

Elölkapcsos melltartók praktikus és kényelmes, próbáltad már őket?



Fehérneműs ajándéktippekhez olvasd el a Cosmo cikkét ;)

Szólj hozzá!

Címkék: divat fehérnemű csipke melltartó alakformáló pushup szivacsos

A bejegyzés trackback címe:

https://melltarto.blog.hu/api/trackback/id/tr351803375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása